L’actualitat

< Tornar al llistat

Consolidant el pla d’entorn als centres educatius

14/03/2016

L'Escola de Teatre de Piera consolida el Pla d'Entorn mitjançant diverses sessions formatives a tots els centres educatius de primària i secundària del municipi.

Durant els mesos de gener i febrer, l'Escola de Teatre de Piera ha estat duent a terme diverses sessions formatives a tots els centres educatius de primària i secundària de Piera dins el marc del Pla Educatiu d'Entorn, una iniciativa que pretén apropar la tasca educativa de l'escola a tots els infants i joves de Piera. 

El Pla d'Entorn és un dels nous projectes de l'escola dirigida per Maria Castillo, que en col·laboració amb l'Ajuntament de Piera, enguany ha reforçat i augmentat la presència a les escoles municipals.

Uns 400 alumnes en total s’han beneficiat del taller proposat aquest curs: com fer una presentació en públic. Els alumnes de sisè de Primària del Creixà, l’Apiària, els Herois del Bruc i les Flandes així com els alumnes de 4t curs de la ESO dels instituts Salvador Claramunt i Guinovarda i els alumne sdel PFI-PTT de l'Anoia Sud han rebut set sessions al llarg de dos mesos en què se’ls ha proporcionat eines i tècniques pròpies del teatre per millorar l'expressió oral i corporal. L’enfocament del tema, l’estudi del públic, el tractament de la imatge com a suport del discurs, així com la millora de la dicció han estat els principals aspectes treballats.

Tot el volum de les classes ha estat conduït per la Maria Fuster, antiga professora de l’ETP i llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, amb una extensa i variada formació i experiència en pedagogia teatral.

La resposta, tant per part de l’alumnat com del professorat ha estat molt positiva. Tant és així que l’Escola espera continuar amb aquest projecte de cara al curs vinent per tal d’enfortir la presència a la vila i el vincle amb els centres educatius i els infants i joves pierencs.

 

 

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.