L’actualitat

< Tornar al llistat

LES ESCOLES CELEBREN LA CASTANYADA

Fent fotos a l'escola Creixà
El branquetes de l'Escola Creixà
La castanyera amb alumnes de l'escola bressol
Tallant castanyes a l'escola Herois del Bruc
De festa a l'escola Herois del Bruc
12/11/2015

Un curs més arriba la tardor a les escoles i amb ella la castanyada. Una festa que es celabra amb sortides, panallets, contes, danses i castanyes. Com a exemple tenim:

L’HEROIS DEL BRUC

A l’escola Herois tothom hi col·labora amb les respectives activitats. Fins i tot els familiars dels alumnes tallen les castanyes i preparen les paperines dels més menuts i el  Joan, el conserge, torra les castanyes. A la tarda els alumnes de 6è, disfressats de castanyeres i castanyers ,van ser  els encarregats de repartir les castanyes a la resta d’alumnes de l’escola.

Per acabar d’arrodonir el dia,  a la tarda l’AFA va organitzar un túnel de terror per als més valents.

L’ESCOLA CREIXÀ

Els alumnes d’aquesta escola van gaudir d’un espectacle d’animació infantil a càrrec de  "Los Tatos". Després al pati, els nens i nenes de sisè vestits de castanyers i castanyeres van repartir castanyes.

Tot seguit membres de l'AMPA els van sorprendre amb un berenar i un arbre de tardor elaborat per pares i mares de l’escola i que s’ha batejat com El branquetes.

L’ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL EL GALL MULLAT

Els més menuts van gaudir d’una festa organitzada per l’AMPA al gimnàs de l’escola Les Flandes. Allà van tenir la visita de la castanyera que els va repartir castanyes.  

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.