L’actualitat

< Tornar al llistat

L’ESCOLA DE TEATRE DE PIERA PRESENTA NOVES PROPOSTES

12/11/2015

L’Escola de Teatre de Piera, dirigida per Maria Castillo i amb la presencia de l’Íngrid Domingo i en Sàndal Boada com a docents, ha encetat el nou curs amb un increment del nombre d’alumnes i amb noves propostes.

ACTIVITATS NOVES

A banda dels grups d’interpretació i dansa, l’escola comença activitat noves com la creació d’un curs adreçat a famílies amb infants d’entre 2 i 4 anys, Mou-te i juga en família, que pretén enfortir els vincles entre pares i fills a través del joc, el moviment, el contacte i la música. Una oportunitat per acompanyar els fills/es en el seu primer contacte amb la dansa, el moviment, la consciència corporal i el potencial expressiu del cos. El curs engegarà les classes a partir de gener (els dissabtes pel matí) però el 28 de novembre l’Íngrid Domingo farà una classe de mostra gratuïta.

Una altra de les grans i ambicioses novetats d’aquest és un curs intensiu de 20 hores de Commedia dell’Arte de la mà d’Eugenia González, actriu, directora i professora. El curs proposa una aproximació intensiva, pràctica i lúdica a la Commedia dell’Arte amb l’objectiu de donar eines tècniques de creació i interpretació (amb i sense màscara) i acaba amb una representació en públic, que es mostrarà a la Fira de Piera. Estarà adreçat a joves a partir de 16 anys i adults i es realitzarà la setmana del 21 al 25 de març (la setmana festiva de Setmana Santa).

ACTIVITATS PEL MUNICIPI

Com cada any, l’Escola té previstes diverses activitats amb la vila de Piera. Així doncs, a més a més de la tradicional Aula oberta (prevista per diumenge 20 de desembre) i els Tallers deMostra! de finals de curs, l’ETP té diverses col·laboracions en marxa, com un petit espectacle per a la Marató de Piera televisió, la celebració dels dies mundials del teatre i de la dansa amb la biblioteca de Piera, les activitats i propostes per la Fira de Piera o l’adhesió a la plataforma Piera Creativa. Especialment destacable és el paper de l’ETP en el Pla Educatiu d’Entorn on oferirà sessions de com fer presentacions orals en públic.

 A més a més, l’ETP enguany també participarà en La Trama, un projecte co-dirigit junt amb tres escoles més de teatre de Granollers, Vic i Barcelona adreçat a joves estudiants d’interpretació i té previstos diversos monogràfics o cursos “express”, oberts a tothom, alumnes o no, qui vulgui participar-hi.

Així doncs, un any més l’Escola de Teatre mira d’ampliar la seva oferta formativa així com d’enfortir el seu vincle amb la vila de Piera amb l’objectiu de créixer i reafirmar el seu espai dins del teixit cultural i educatiu.

Arxivat a: Escola de Teatre

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.