L’actualitat

< Tornar al llistat

L'ESCOLA DE TEATRE SEGUEIX CREIXENT

16/10/2015

Amb el procés de matriculacions encara obert, l’Escola de Teatre de Piera ha registrat un augment del nombre d’alumnes respecte del curs passat, amb alumnat de la nostra vila però també d'altres pobles de la comarca.

En aquest moment, amb el procés de matriculacions obert, l’Escola de Teatre de Piera ha registrat un augment del nombre d’alumnes respecte el curs passat, al voltant d’una quinzena. Aquest increment, afavorit sobretot per l’entrada d’alumnes d’altres pobles de les rodalies, va acompanyat del seguiment de la major part dels alumnes que ja tenia l’any passat. Aquesta és, sense dubte, una dada molt ben rebuda per l’equip dirigit per l’actriu i pedagoga Maria Castillo.

Un any més, es destaca, doncs, l’arribada d’alumnes procedents d’altres pobles de la comarca de l’Anoia, com els Hostalets de Pierola, Igualada, Vallbona d’Anoia, Masquefa o Capellades, però també de les comarques de l’Alt Penedès (des de Mediona) i el Baix Llobregat (Collbató). Una dada important que permet situar, cada vegada més i millor, l’Escola de Teatre i la vila de Piera com a nucli de referència de les arts escèniques.

Els grups infantils A,B i C són els que han notat més l’augment d’alumnes. Els joves i adults, en canvi, s’han mantingut o fins i tot han patit un descens, per raó sobretot d'incompatibilitats horàries amb els estudis o feines. També ha crescut la demanda de dansa per a adults.

Tot i que les classes van començar a principis d’octubre, encara hi ha qui decideix venir a una classe a provar i pot apuntar-se si ho desitja. Així doncs, a dia d’avui encara no està tancat el nombre total d’alumnes del curs 2015-2016. Un curs, per cert, en què a part de continuar amb les activitats fetes en anteriors anys, també es proposarà introduir-ne altres a la vila de Piera, així com a augmentar l'oferta formativa actual. Més endavant es donarà més informació pel que fa a aquest aspecte.

Consolidació de l’Escola

Aquest és ja el setè any de trajectòria de l’Escola de Teatre i Dansa de Piera, creada per Maria Castillo el 2007, i que compta amb la presència de l’Íngrid Domingo i en Sàndal Boada com a professors.

Un projecte que any rere any ha anat creixent i reafirmant el seu lloc com una oferta professional i potent dins del teixit cultural i educatiu de la vila de Piera, però també fora del municipi. Per a més informació podeu consultar el web www.escoladeteatredepiera.com.

Arxivat a: Escola de Teatre

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.