L’actualitat

< Tornar al llistat

L'ESCOLA DE TEATRE OBRE EL PERÍODE DE MATRICULACIONS

18/09/2015

Fins al dimecres 30 de setembre, l’Escola de Teatre de Piera, dirigida per Maria Castillo, mantindrà obert el període de matriculacions per als cursos d’interpretació i de dansa d'aquest curs 2015-2016. Per tal de formalitzar la matrícula o demanar més informació, els alumnes poden:
- Adreçar-se a la secretaria acadèmica de l’Escola (a l’edifici de Ca La Mestra), de dilluns a divendres de 18.00 a 20.00 hores.
- Trucar al telèfon de l'Escola, 93 776 15 65 (en el mateix horari).
- Enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
- Entrar al web http://www.escoladeteatredepiera.com

Com a novetat, i per tal d’agilitzar i facilitar a les famílies i als nostres alumnes la tornada a l’escola, el termini per matricular-se acabarà el 30 de setembre i les classes començaran el dijous 1 d’octubre. L’horari dels grups de teatre i de dansa per a infants, joves i adults es pot consultar al web de l’escola.

A més a més, l'Escola manté el curs Comunica! destinat als alumnes de segon de batxillerat per tal d'oferir-los eines i consells sobre la presència escènica, la presentació de continguts, els aspectes para-verbals i la relació amb el material audiovisual per tal de millorar les seves presentacions del Treball de Recerca. Aquesta activitat és particular i el seu horari i durada es poden concretar trucant al número de telèfon de l’Escola.

7 anys de l’Escola
Sota la direcció de Maria Castillo, llicenciada en art dramàtic per l'Institut del Teatre, pedagoga dramàtica, directora i actriu, i amb la col·laboració de l´Íngrid Domingo com a professora d’interpretació dels infants i en Sàndal Boada com a professor de dansa, l'Escola de Teatre de Piera encetarà el seu setè curs acadèmic.

L’Escola es va crear el 2009 de la mà de la companyia Pelmànec amb un doble objectiu: Oferir una formació en arts escèniques als vilatans de totes les edats de Piera i rodalies a la vegada que proporcionar i descobrir la multitud d'avantatges i reptes que suposa fer teatre dins dels plans psicomotriu, afectiu, social, cognitiu i cultural.

Arxivat a: Escola de Teatre

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.