L’actualitat

< Tornar al llistat

PROJECTE ENTRE EL PFI I L’ESCOLA HEROIS DEL BRUC

12/05/2015

Els alumnes de la branca d’Auxiliar en Vivers i Jardins dels PFI-PTT de l’Anoia Sud iniciaran una col·laboració amb l’escola Herois del Bruc dins el Projecte Integrat, un projecte transversal amb tots els mòduls formatius específics.

El projecte consisteix en la participació activa dels alumnes del PTT Anoia Sud i alumnes de cicle inicial de l’escola Herois del Bruc de Piera, dins de l’àrea Medi social i natural. Amb l'objectiu de fomentar l'aprenentatge i la vivència d’aspectes relacionats amb el medi natural, social i cultural entre els més menuts i consolidar-la als més grans, a partir de prendre consciència del saber adquirit durant el curs. Dins d’aquest projecte se'ls hi oferiran activitats a l'aula, a l'hort i a l'entorn que els envolta.

La primera sessió conjunta es va fer amb motiu de la diada de St. Jordi, el passat 13 d’abril, on els alumnes de jardineria van treballar la simbologia de la diada i després van ajudar a fer detalls que els alumnes van poder vendre a la Festa de la primavera que s’organitza a l’escola.

Arxivat a: PFI-PTT

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.