L’actualitat

< Tornar al llistat

ELS ALUMNES DEL PFI-PTT COL·LABOREN AMB LES BRIGADES MUNICIPALS

11/05/2015

Els alumnes de la branca d’Auxiliar en Vivers i Jardins dels PFI-PTT de l’Anoia Sud han estat col·laborant i realitzant els seus aprenentatges de formació professional amb les brigades d’alguns dels diferents municipis que formen part de la Xarxa Transició Escola-Treball de l’Anoia Sud.

Amb la Brigada de Capellades van realitzar treballs de poda de l’arbrat del municipi. Amb la Brigada de Piera han treballat el manteniment d’infraestructures, mobiliari i equipaments, de jardins, parcs i zones verdes. I la normativa vigent relacionada. Dins del mòdul professional Operacions bàsiques en instal·lacions de jardins, parcs i zones verdes, el joves del perfil han realitzat la construcció l’enjardinament d’una rotonda al barri de Can Martí a Piera. En els Hostalets de Pierola han rebut una capsula formativa sobre agricultura ecològica, visitant els horts municipals i realitzant de forma pràctica la poda d’arbres fruiters i vinya.

També cal destacar, que el passat 13 de març els estudiants dels dos cursos de PFI que s’imparteixen a l’Anoia Sud van ser presents a Fira Futur. Els alumnes del curs de vivers i jardins van organitzar un taller d’ornamentació floral. I els del curs de gestió administrativa van participar en la recepció dels assistents a la inauguració.

Arxivat a: PFI-PTT

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.