L’actualitat

< Tornar al llistat

Cinc alumnes de L’Escola de Teatre de Piera al mini-campus Catalunya de Coca-cola

26/03/2015

El cap de setmana del 14 i 15 de març, els alumnes Rita Ardiaca, Otger Casanovas, Georgia Conesa, Luna Marcos i Sara Vázquez, del grup jove de l'Escola de Teatre de Piera, van participar en unes jornades organitzades per la fundació Coca-cola a la seva fàbrica de Martorelles (Vallès Oriental). L'Escola de Teatre de Piera hi va ser convidada perquè la classe d’aquests cinc alumnes es presenta als premis “Buero” de teatre jove, cocreats per la fundació Coca-cola i el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport espanyol, amb el muntatge "Mundo y final", de la companyia Ronlala.

Els cinc alumnes que hi van anar, juntament amb la directora de l'Escola, la Maria Castillo, van poder gaudir d'uns tallers destinats a alumnes i professors. Per una banda, els joves escolliren entre el taller "el cuerpo en el espacio escénico" amb Pere Farran, professor del Col·legi de Teatre de Barcelona, o un d'improvisació titulat "de la improvisación a la creación escénica" amb el mim Carles Castillo. De l'altra, la Maria Castillo va participar del taller "teórico-práctico: investigación e imaginación: la escenografía teatral como pedagogía colaborativa" amb Alicia de Blas, cap del departament de Plàstica Teatral i coordinadora de la assignatura de Pedagogia teatral de la Real Escuela Superior de Arte Dramático (RESAD).

L'equip docent de l'Escola es va decidir a portar aquests cinc alumnes perquè tots ells tenen la intenció de fer del teatre la seva professió. Així doncs, tallers com aquest o la participació de l'Escola de Teatre de Piera als Premis “Buero” tenen com a objectiu ajudar els nostres alumnes en els seu aprofundiment del coneixement en les arts dramàtiques.

Arxivat a: Escola de Teatre

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.