L’actualitat

< Tornar al llistat

L'ESCOLA DE TEATRE S'OBRE A LA COMARCA

13/10/2014

Aquest curs 2014-2015, l'Escola de Teatre de Piera ha registrat un augment en les matriculacions pel que fa al nombre d'alumnes que vénen d'altres municipis.

En total són 12 els alumnes que es desplacen des d'altres pobles o viles per fer teatre i dansa a l'Escola de Teatre de Piera. La gran majoria d'alumnes venen d'altres pobles de la comarca de l'Anoia, com els Hostalets de Pierola, Igualada, Vallbona d'Anoia, Masquefa o Capellades. Ara bé, també hi ha tres alumnes que venen de l’Alt
Penedès (des de Mediona) i el Baix Llobregat (Abrera i Collbató).

Aquesta dada sobre l’augment d'alumnes que provenen d'altres punts de la comarca ha estat molt ben rebuda per part de la direcció de l’Escola. Un dels objectius de la creació de l'Escola de la Vila de Piera, que va néixer ara fa sis anys, va ser el de col·laborar i integrar-se en la dinàmica cultural del municipi, així com el de contribuir a reforçar el sentiment de comunitat i d'identitat pierenca. És per aquest motiu, pel fort vincle local de l'Escola des dels seus inicis, que l’Escola s’ha sorprès del nombre d’alumnes que no són residents a la vila de Piera.

Sens dubte, però, aquesta xifra no deixa de ser un indici que el projecte, la metodologia i l'equip docent de l'Escola de Teatre de Piera atrauen cada vegada més gent d'arreu.

Arxivat a: Escola de Teatre

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.