L’actualitat

< Tornar al llistat

PREPARATS PER AIXECAR LA PERSIANA...

17/09/2014

Dimarts 16 comencen les classes d’interpretació i de dansa de l’Escola de Teatre de Piera, tot i que el curs acadèmic va començar ahir, coincidint amb el calendari acadèmic escolar.

Per això, la setmana passada l'equip docent de l'Escola, compost per la Maria Castillo, la directora de l’Escola i professora de teatre; l'Ingrid Domingo, professora de teatre, i, en Sàndal Boada, professor de dansa, es van reunir per tal de definir els aspectes a treballar aquest curs.

Cada any l’Escola procura proposar i treballar diferents situacions d’aprenentatge que presentin desafiaments variats per tal d’integrar els seus alumnes en un procés de creació únic i ajudar-lo a progressar en el desenvolupament, la consolidació i el control de les seves competències. Aquest curs 2014-2015, l'equip docent ha decidit que com a eix temàtic es treballarà l'adaptació de textos dramàtics i no dramàtics i com a tècnica l'escolta.

Com a novetat, aquest curs l'Escola ha decidit incorporar una proposta de treball conjunta per als alumnes d'interpretació i dansa de totes les edats. Es tracta d'un element escènic, una escala.

Per a informació sobre aquest curs us podeu adreçar a l'Escola de Teatre de Piera, carrer de la Plaça, 6, tel. 93 776 15 65, (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i a www.escoladeteatredepiera.com.

Arxivat a: Escola de Teatre

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.