L’actualitat

< Tornar al llistat

PREINSCRIPCIÓ ALS PROGRAMES DE FORMACIÓ I INSERCIÓ

26/05/2014

Del 27 de maig al 6 de juny de 2014 es poden presentar les sol·licituds als programes de formació i inserció que organitza el Departament d'Ensenyament en centres de la seva titularitat o en col·laboració amb altres administracions o empreses. És el cas dels Plans de Transició al Treball de l’Anoia Sud que ofereixen les especialitats d’auxiliar en activitats d’oficina i en serveis administratius i auxiliar en jardineria: vivers i jardins.

A partir del curs 2014-2015, resten suprimits els Programes de Qualificació Professional Inicial i per aquest motiu s’han establert programes de formació i inserció per als joves no ocupats que compleixin com a mínim 16 anys d’edat i com a màxim 21 en l’any d’inici del programa, que hagin deixat l’educació secundària obligatòria, normalment després de cursar-ne el quart, sense obtenir-ne el títol i que en el moment d’iniciar els programes no segueixin estudis en el sistema educatiu ni participin en altres accions de formació.

Per a més informació sobre les preinscripcions podeu adreçar-vos al PTT Anoia Sud (C/ Copèrnic, 12 tel. 93 779 46 51) i al web del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Arxivat a: General, PFI-PTT

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.