Portada > Agenda > ESPLAI JOVES

Agenda

L’agenda

< Tornar al llistat

ESPLAI JOVES

Dia i hora: Del dilluns 01/07/2024 a les 10:30h al divendres 26/07/2024 a les 13:00h

Lloc: IE Piera

Organitza: Ajuntament de Piera

L’Ajuntament de Piera organitza un esplai gratuït adreçat a joves per aquest mes de juliol. L'activitat es farà de l'1 al 31 de juliol en horari de 10.30 a 13h. L’activitat s’emmarca dins del programa Temps per Cures (TxC) que garanteix serveis de cures fora del temps escolar, destinats a infants i adolescents de 0 a 16 anys. Els serveis es presten arreu del territori, a través dels ens locals. Temps x Cures està liderat pel departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat a partir de la iniciativa “Corresponsables”, del Ministeri d’Igualtat. Vol donar resposta a la necessitat de generar serveis que descarreguin les famílies, i en especial les dones, de les càrregues de cura familiar.

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.