Portada > Agenda > 7 d'experiències

Agenda

L’agenda

< Tornar al llistat

7 d'experiències

Dia i hora: Del dijous 08/02/2024 a les 19:00h al dijous 29/02/2024

Lloc: Biblioteca de Piera

Organitza: Biblioteca de Piera

La Biblioteca de Piera acull una nova edició del cicle «7 d’Experiències», el qual planteja conferències d’interès per a tots els públics cada dijous, a les 19 hores, fins al març. El 8 de febrer, la Sala d’Actes de l’equipament va omplir el seu aforament per la xerrada conduïda per la fotògrafa Pilar Aymerich, qui va oferir al públic un repàs de la seva trajectòria, acompanyada per l’historiador local, Antoni Escudero.

La següent sessió del cicle cultural es desenvoluparà el pròxim dijous, 15 de febrer, i anirà a càrrec de l’especialista en crònica negra catalana, Tura Soler. En aquesta ocasió, la proposta estarà presentada per l’expolicia local Ferran Rafecas. Una setmana després, el dia 22, la biblioteca comptarà amb l’assistència del periodista Roger de Gràcia, qui oferirà una xerrada acompanyat pel professional de la comunicació audiovisual, Màrius Montmany. El darrer col·loqui del mes se celebrarà el 29 de febrer a càrrec del periodista Albert Om, presentat per la filòloga Gemma Belart.

Pel que fa al març, el dia 7 arribarà a la nostra localitat l’artista Carla Vall, qui presentarà el seu llibre No Mentiràs. A continuació, el 14 de març serà el torn de l’escriptora Lyona, qui s’adreçarà a la ciutadania per parlar de la seva nova peça Madr¿eh?, mentre que la també escriptora Juana Dolores clourà el cicle «7 d’Experiències» d’enguany el 21 de març amb una xerrada sobre el seu llibre I si una nació desfilant per una catifa vermella.

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.