Portada > Agenda > Tot preparat per la primera edició de la fira Rondalles

Agenda

L’agenda

< Tornar al llistat

Tot preparat per la primera edició de la fira Rondalles

Dia i hora: diumenge 09/10/2022

Lloc: A la falda del Castell, Raval de Piera

Organitza: Ajuntament de Piera i la Biblioteca

L’esdeveniment neix per convertir-se en referent de la literatura i la il·lustració infantils a la zona

Piera enceta enguany una nova proposta cultural: a partir del pròxim diumenge 9 d’octubre, la nostra localitat serà seu de Rondalles, una fira dedicada al conte i a la il·lustració infantils que es presenta amb la voluntat de créixer i consolidar-se com una proposta referent a la zona. La iniciativa la engeguen l’Ajuntament i la Biblioteca amb la fita de consolidar-se com a punt de trobada entre famílies i infants, editorials, llibreries i professionals de la literatura, la narració i la il·lustració.

La cita tindrà lloc a la falda del Castell i els infants podran gaudir durant tota la jornada d’una programació farcida de contes, tallers, espectacles, presentacions i les darreres novetats editorials. Les activitats es desenvoluparan en espais com l’escenari del Gegant del Pi i d’en Patufet i l’Espai Biblioteca, i s’hi instal·larà una zona de menjar amb food trucks.

D’altra banda, els dies previs a la celebració de la fira, l'Imma Flo, l'Imma Pujol i el Ferran Martín, professionals de la narració, estaran presents a la fira com a conta-contes i visitaran els centres educatius del municipi per lliurar-ne a l’alumnat un penjoll amb un codi QR que permetrà a les famílies dels nens i les nenes descarregar de forma àgil i fàcil el programa d’actes i passar-ho durant aquesta primera edició de la fira del conte de Piera.

Una jornada plena d’activitats per a la mainada

Durant el transcurs de la fira, les famílies tindran també l’oportunitat de participar en diversos tallers de treballs manuals: el dedicat a la decoració d’una bossa tote; el titulat «El soroll dels contes», per a la fabricació d’una targeta en 3D; el de lettering,amb la proposta «Crea el teu punt de llibre»; el de modelatge («Agafa la teva lletra»), o el d’elaboració de titelles de dit i segells exlibris.

Podeu consultar tots els detalls de la programació de la fira al document adjunt en aquesta mateixa pàgina

Arxivat a: General

Arxius adjunts

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.