Portada > Agenda > Taller de suport per al tràmit d'ajuts d'estudis postobligtoris

Agenda

L’agenda

< Tornar al llistat

Taller de suport per al tràmit d'ajuts d'estudis postobligtoris

Dia i hora: dijous 16/09/2021 de les 16:00h a les 19:00h

Lloc: La Nau

Organitza: Oficina Jove del Consell Comarcal de l'Anoia i Ajuntament de Piera

La Nau acollirà el proper 16 de setembre un taller de suport a nois i noies que hagin de sol·licitar un ajut per realitzar estudis postobligatoris, com les beques que impulsa el Ministeri d’Educació. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament de Piera, que compta amb el suport del Consell Comarcal de l’Anoia.

Per assistir-hi, caldrà demanar cita prèvia a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), atès que les places són limitades. Les persones inscrites podran triar entre dues franges horàries, a les 16 o a les 19 h. En tot moment, es garantiran les mesures de seguretat.

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.