Portada > Agenda > TALLERS DE TÈCNIQUES D’ESTUDI I REFORÇ ESCOLAR PER SECUNDÀRIA

Agenda

L’agenda

< Tornar al llistat

TALLERS DE TÈCNIQUES D’ESTUDI I REFORÇ ESCOLAR PER SECUNDÀRIA

Dia i hora: Del dilluns 09/09/2019 al dijous 03/10/2019

Lloc: INS Salvador Claramunt

Organitza: Pla Educatiu d’Entorn de Piera amb el suport de l’Ajuntament de Piera i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

El taller de tècniques d'estudi és un espai grupal on s’aprenen les competències i estratègies per estudiar de forma més eficaç i millorar el rendiment acadèmic.

Es dedicarà un dia a la setmana a fer reforç escolar i l’altre a treballar tècniques.

Es treballaran aspectes com la planificació del temps i la distribució de tasques, els hàbits d’estudi, la comprensió i velocitat lectora, la discriminació de la informació rellevant, la realització de resums i esquemes, la redacció de texts, la fluïdesa verbal i el vocabulari. També es realitzaran activitats per afavorir la motivació, i potenciar l’atenció, la concentració i la memòria.

Reunió informativa per a les famílies el 14 d’octubre a les 18h a l’INS Salvador Claramunt.

Inscripcions a l’Àrea d’Educació del Centre de Serveis La Bòbila. Del 12 al 27 de setembre inscripcions d’alumnes derivats dels centres escolars. Del 30 de setembre a  l’11 d’octubre inscripcions obertes a tots els interessats.

Places limitades a 10 alumnes per grup. Les inscripcions s’atendran per ordre d’arribada.

 

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.