Portada > Agenda > CURS D'ALFABETITZACIÓ EN CATALÀ

Agenda

L’agenda

< Tornar al llistat

CURS D'ALFABETITZACIÓ EN CATALÀ

Dia i hora: Del dilluns 09/09/2019 al diumenge 29/09/2019

Lloc: LA NAU

Organitza: Consell Comarcal de l’Anoia amb el suport de l’Ajuntament de Piera, la Unió Europea a través del Fons social europeu i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Es tracta d’una formació destinada a persones estrangeres que no sàpiguen llegir ni escriure en la seva llengua d’origen o bé desconeguin l’alfabet llatí. L'objectiu és millorar les competències lingüístiques afavorint un procés de creixement i desenvolupament personal i espais de participació de persones immigrades.

 

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.