Portada > Agenda > XERRADA EDUCAR SENSE CRIDAR

Agenda

L’agenda

< Tornar al llistat

XERRADA EDUCAR SENSE CRIDAR

Dia i hora: dijous 30/05/2019 de les 17:15h a les 18:15h

Lloc: Escola Herois del Bruc

Organitza: AFA Herois del Bruc amb la col•laboració de l'ajuntament de Piera i el suport de la Diputació de Barcelona

Alba Castellví, sociòloga, educadora i autora del conegut best seller Educar sense cridar. Acompanyar els fills d’entre quatre i dotze anys en el camí cap a l’autonomia, oferirà aquesta xerrada en el marc del programa Eduquem en família. Suport a la funció educativa de les famílies de la Diputació de Barcelona.

Dirigit a pares i mares i persones a càrrec d’infants fins a 12 anys, l’activitat s’estructura en format taller-debat i s’abordaran els problemes que més neguitegen els pares i mares. Què podem fer per evitar haver de dir les coses vint vegades perquè els nostres fills ens facin cas? Què hem de fer quan tenen mandra, quan no assumeixen les seves responsabilitats? Què hem de fer davant les protestes i rebequeries? Es proposaran idees concretes, estratègies i instruments per fer-hi front d’una manera tranquil·la i conscient. Es combina l’aportació teòrica amb la participació dels assistents.

L'AMPA oferirà un servei de canguratge per a les famílies participants que ho necessitin, cal sol·licitar el servei al correu electrònic de l'AMPA (Necessites javascript per veure aquest correu-e) amb els noms i cognoms dels infants i el curs.

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.