L’actualitat

< Tornar al llistat

ACTIVITATS DEL CICLE FORMATIU D’ATENCIÓ A LES PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA

12/04/2018

Els alumnes de segon del cicle formatiu TAPSD de l’INS Guinovarda han realitzat diverses activitats per ampliar els seus coneixements.

El passat mes de març van visitar el centre d'operacions de la Creu Roja a Barcelona. En aquesta sortida van aprendre tot allò relacionat amb el servei de Teleassistència: com funciona, a quants usuaris atenen, quina és la feina dels teleoperadors, etc. També van tenir l'oportunitat de conèixer de més a prop com és per dins una ambulància.

 Per altra banda, el passat 9 d’abril, van participar en el taller Els trastorns alimentaris, organitzat pels professionals especialitzats de la Creu Roja Joventut.

Durant l’activitat, es van tractar temes com els hàbits de vida saludables, els mites i falses creences, el sucre, la piràmide i el plat, la indústria alimentària, els trastorns alimentaris, etc.

L’objectiu final d’aquest taller va ser conscienciar els adolescents sobre la necessitat de dur una alimentació sana i equilibrada i no deixar-se seduir per tota la publicitat relacionada amb l’alimentació i tenir una bona imatge.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.