L’actualitat

< Tornar al llistat

Activitats a la biblioteca dins el PEEP

26/10/2017

La Biblioteca participa activament en el Pla Educatiu d’Entorn de Pie­ra (PEEP). Els alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Salvador Claramunt han visitat l’equipament per par­ticipar en la iniciativa «Terror a la Xarxa», sorgida del grup de treba­ll Anoiets, que aglutina totes les sales infantils de les biblioteques de la comarca de l’Anoia. L’acti­vitat convida els joves a llegir i reflexionar sobre els perills d’In­ternet i finalitza amb una trobada en streaming amb tots els centres. L’Institut Guinovarda hi partici­parà al llarg del curs escolar.

Els alumnes de 6è de primària de l’Escola Herois del Bruc han for­mat part de la iniciativa «Prem el Play», que vol fomentar l’hàbit de la lectura. Està previst que hi par­ticipin també els nens i nenes de 5è del centre així com els de 5è i 6è de l’Escola Creixà i els de 5è de l’EA Apiària. Aquesta activitat fina­litzarà al mes de desembre amb un acte conjunt al teatre Foment.

Durant aquest curs escolar, la biblioteca portarà a terme diverses activitats d’animació de la lectura acordades entre aquest equipament i els diferents centres educatius.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.