L’actualitat

< Tornar al llistat

Educació per la salut a l'INS Guinovarda

23/10/2017

Professionals especialitzats de Creu Roja Joventut han realitzat diversos tallers a l’INS Guinovarda dins del programa Educació per la Salut.

Els alumnes del cicle formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes van participar en el taller Salut sexual. Durant l’activitat, es van tractar temes com els canvis en la pubertat, la intersexualitat, el plaer, l’autoconeixement, l’orientació sexual, la identitat sexual, les relacions afectives i romàntiques, etc.

Els alumnes de primer de batxillerat van reflexionar sobre l’oci juvenil i les relacions socials que s’estableixen. El taller Anem de festa pretén prevenir i sensibilitzar els adolescents sobre els riscos associats al consum d’alcohol i drogues i que el jovent sàpiga implicar-se positivament en la salut i la problemàtica de persones properes.

I finalment, els alumnes de tercer d’ESO van participar en el taller Alimentació saludable. L’objectiu d’aquest taller va ser conscienciar els alumnes sobre la necessitat de dur una alimentació sana i equilibrada i no deixar-se seduir per tota la publicitat relacionada amb l’alimentació i tenir una bona imatge.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.