L’actualitat

< Tornar al llistat

VIè ENGLISH DAY DE L’ANOIA A L’HEROIS

22/05/2017

L’escola Herois del Bruc va celebrar el passat 16 de maig el VIè English Day de l’Anoia on el tema a treballar va ser el menjar. Es tracta d’una iniciativa del seminari de professorat d’anglès de primària amb el suport dels Serveis Educatius de la zona.

 

Pel matí, els alumnes de cicle inicial i mitjà de primària van participar en una gimcana. Els alumnes de quart, amb l’ajuda dels mestres, van ser els encarregats d’explicar en anglès les diferents proves. La resta d’alumnes van participar en les diferents activitats, entre les quals hi havia la preparació d’una recepta “banana pops”.

A la tarda, els alumnes de sisè van preparar una exposició sobre el menjar de diferents països del món i els alumnes de cinquè van assistir-hi com a oients. Al mateix temps, els alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Inicial van gaudir de l’hora del te. Els nens i nenes de tercer van ambientar la festa amb cançons en anglès.

Des de l'escola es valora molt positivament aquest tipus d'activitat. És un recurs pedagògic que permet treballar per competències on els alumnes tenen un elevat grau de motivació i participació.

 

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.