L’actualitat

< Tornar al llistat

OBERTA LA NOVA CONVOCATÒRIA D'AJUTS AL TRANSPORT ESCOLAR

23/03/2018

Les famílies de l’Institut Guinovarda i de l’Escola Herois del Bruc interessades poden presentar tota la documentació requerida fins al divendres 1 de juny

L’Ajuntament de Piera ha publicat les bases d’una nova convocatòria per oferir ajuts a les famílies que durant el curs 2017-2018 han utilitzat el transport escolar que gestiona el Consell Comarcal, però que segons la normativa no els hi pertoca la gratuïtat del servei. L’alumnat, de P3 a 4t d’ESO, de l’Institut Guinovarda i de l’Escola Herois del Bruc, que resideix a Piera però viu distanciat del centre escolar, pot optar a sol·licitar aquests ajuts municipals. Per tal d’incrementar la igualtat d’oportunitats educatives i reduir les desigualtats per qüestions geogràfiques, el consistori preveu destinar-hi un pressupost de 36.000 euros.

La quantitat de l’ajut dependrà de les tarifes aprovades pel Consell Comarcal de l’Anoia. El consistori pierenc subvencionarà el 33,33% del cost del servei en el cas del primer infant i el 100% en el cas del segon. Per poder optar a aquesta subvenció, l’alumne ha d’estar empadronat a Piera, no tenir cap altre ajut per aquest mateix concepte, ser usuari del transport escolar i estar al corrent del pagament del servei.

Les persones interessades poden sol·licitar els ajuts presentant tota la documentació requerida al Registre Municipal abans del divendres 1 de juny. Els impresos oficials estan disponibles al Centre de Serveis La Bòbila i al web www.pieraeduca.cat. El termini per a publicar l’atorgament de les subvencions és el dilluns 2 de juliol i es notificarà mitjançant una publicació a la seu electrònica de l’Ajuntament de Piera.

Arxius adjunts

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.