Portada > Agenda > La Consulta Jove

Agenda

L’agenda

< Tornar al llistat

La Consulta Jove

Dia i hora: Del dijous 15/10/2020 al dijous 31/12/2020

Nou servei gratuït de suport emocional per a joves

El Servei Comarcal de Joventut de l’Anoia, amb el suport de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Piera, posa en marxa un nou servei gratuït d’assessorament i acompanyament emocional per a joves.

La Consulta Jove romandrà oberta els dimecres i divendres, de 9 a 13 hores, i dilluns, dimarts i dijous, de 16 a 19 hores. Per a fer una trobada presencial, cal demanar cita prèvia al telèfon 621 251 732. També es pot demanar atenció telefònica enviant un WhatsApp al mateix número o un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.