L’actualitat

< Tornar al llistat

RECONEIXEMENT A LA DIRECTORA DE L'ESCOLA HEROIS DEL BRUC

01/10/2018

L’Ajuntament i el centre educatiu han volgut agrair la seva feina a la Carme Àlvarez que es jubila després de 35 anys de dedicació als infants

Aquest setembre s’ha jubilat la Carme Àlvarez, després de 35 anys dedicats a la docència, dels quals 30 els ha passat com a mestra i directora de l’escola Herois del Bruc. Des de l’Ajuntament han volgut agrair-li la seva dedicació i estima a l’escola així com la feina que ha dut a terme amb l’únic objectiu que els infants aprenguin i creixin com a persones.

Des del propi centre educatiu també han volgut mostrar-li el seu agraïment pel paper tan important que ha tingut a l’escola atès que han compartit amb ella moments com la transformació del centre, la consolidació del claustre i la creació d’una línia d’escola innovadora, inclusiva, que implementa les noves tecnologies i acompanya els infants en els seus processos d’aprenentatge.

Tant els representants del consistori com els seus propis companys han aprofitat l’ocasió per a desitjar-li molta sort i que gaudeixi d’aquesta nova etapa que inicia.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.