L’actualitat

< Tornar al llistat

EL CONSELL D’INFANTS TANCA EL CURS

25/06/2018

Els consellers i conselleres del Consell d’Infants de Piera van celebrar una sessió plenària el passat dimecres 20 de juny per a exposar la feina feta durant els seus primers mesos de funcionament.

L’acte va estar presidit per l’alcalde, Jordi Madrid, i pel regidor d’Ensenyament, Josep Maria Rosell, els quals van cedir la paraula als consellers per a que poguessin exposar, a tots els assistents, la feina feta.

El Consell d’Infants va explicar com havia estat el procés per a l’elecció del logotip que els representarà i van fer un reconeixement a l’infant que l’ha dissenyat, Guillem Escudero.

Després van exposar quines són les seves propostes per a millorar el municipi , quins són els punts claus del reglament pel qual es volen regir i van comunicar la seva adhesió al Consell Nacional d’Infants i Adolescents de Catalunya.

Els representants polítics es van comprometre a aprovar el reglament en el ple de l’ajuntament i els van fer l’encàrrec de continuar treballant el curs vinent. En el nou mandat comptaran amb pressupost municipal per tal de poder dur a terme alguna acció en el municipi.

Les sessions del Consell d’Infants es reprendran a l’octubre amb la incorporació de nous consellers i amb l’ampliació del consell d’infants a consell d’infants i adolescents.

 

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.