L’actualitat

< Tornar al llistat

XII TROBADA ESPORTIVA DE L’INS GUINOVARDA

14/05/2018

Un curs més, l’INS Guinovarda va celebrar la Trobada esportiva convidant els centres d’educació secundària de la zona. El passat 4 de maig el pati del Guinovarda es va vestir d’esport per rebre la 12a edició d’aquesta Jornada que va reunir els centres E.A. Apiària i INS Salvador Claramunt de Piera; l’INS Masquefa, l’INS Montserrat Colomer de Sant Esteve Sesrovires i el centre organitzador.

L’esdeveniment esportiu l’organitzà el Seminari d’Educació Física, que comptà amb la col·laboració de l’alumnat de 1r de Batxillerat que va controlar i arbitrar totes les competicions. La jornada també va comptar amb participació dels alumnes de l’Aula Oberta, que van ser els responsables del muntatge de la jornada; el bar dels alumnes de 4t d’ESO i la música del Dj SMX que va ambientar les competicions.

Els alumnes, que hi van participar, foren els de 4t d’ESO i ho van fer en les següents disciplines: bàsquet, voleibol, futbol, beisbol, shoot-ball, relleus, cros i dansa contemporània.

Des de l’INS Guinovarda, volen donar les gràcies als organitzadors, col·laboradors, a l’ajuntament i als alumnes i professors/es dels centres participants per fer-ho cada any possible.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.