L’actualitat

< Tornar al llistat

SORTIDES AMB CONTINGUT CULTURAL I CIENTÍFIC

14/05/2018

El passat 9 de maig els alumnes de 3r d’ESO de l’INS Guinovarda van visitar el celler Albet i Noya, prop de Sant Pau d’Ordal i l’Espai Xocolata Simón Coll a Sant Sadurní d’Anoia.

Una visita combinada que va saber integrar de manera magistral i entretinguda la viticultura i la xocolata, dues elaboracions arrelades des de fa molts anys al Penedès.

El mateix dia els alumnes de 2n d’ESO van visitar CosmoCaixa a Barcelona. Un espai que ocupa, actualment, les instal·lacions del primer Museu de la Ciència interactiu d’Espanya.

La visita va tenir dues parts molt diferenciades. Primer, el Planetari on van poder contemplar la Via Làctia, les constel·lacions, els eclipsis, etc. I després, en petits grups, van iniciar un recorregut lliure per unes instal·lacions que respiraven ciència pels quatre cantons: la sala de la matèria, el bosc inundat, el mur geològic...

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.