L’actualitat

< Tornar al llistat

DINÀMICA INTERGENERACIONAL

09/04/2018

El passat 6 d’abril, alumnes de l’escola Herois del Bruc i avis de la residència S.R. Lux van compartir una bona estona plegats.

Els alumnes de tercer i el grup d’avis van començar la trobada amb una estona de conversa per coneixe’s una mica i explicar la importància de l’esport al llarg de la vida (concepte d’envelliment actiu en la gent gran i que fan a la residència per mantenir-los actius.....)

Posteriorment , els avis van descriure als menuts els jocs als quals havien jugats ells en la seva infància  i després ja van passar al pati on estaven els jocs preparats. Tots ells van gaudir del joc sense importar l’edat.

L’escola va convidar als avis a que els tornin a visitar per la Fira de Sant Jordi i es va acordar una data per a que siguin els alumnes qui també vagin a veure’ls a la residència.

Aquestes trobades són una oportunitat perquè  les persones de diferents generacions es relacionin durant més temps, aprenguin compartint i obtinguin beneficis a nivell cognitiu i emocional.

 

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.