L’actualitat

< Tornar al llistat

TALLER D’EDUCACIÓ VIÀRIA

04/04/2018

El passat mes de març els alumnes de 4t de l’INS Guinovarda van finalitzar el taller d’educació viària promogut des del Pla Educatiu d’Entorn de Piera.

Durant tres sessions, els alumnes, dirigits per un professor d’escola de conductors, van endinsar-se en el món de la conducció i els riscos derivats.

 Es van tractar temes com els efectes que produeixen les drogues i els medicaments en la conducció, les taxes d’alcoholèmia, la seguretat activa i passiva, la normativa de l’ús del casc, els senyals de circulació, la conducció segura, alguns aspectes relacionats amb la mecànica (frens, pneumàtics, líquids,...), etc. Els continguts es van complementar amb vídeos sobre irregularitats del codi de circulació, els accidents i les seves conseqüències,...

 El que es pretén amb aquestes sessions és donar una formació viària per conscienciar l’alumnat de la responsabilitat que cal tenir a la carretera i com prendre mesures per evitar els accidents.

 

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.