L’actualitat

< Tornar al llistat

LA CRISI DELS REFUGIATS, A LA BIBLIOTECA I ESCOLES DE PIERA

28/03/2018

L'exposició, que es podrà visitar del 4 al 14 d’abril, es complementarà amb altres activitats com tallers a les escoles i una xerrada de l’ONG Proactiva Open Arms

El pròxim dimecres dia 4 d’abril, a les 19 h, s’inaugurarà a la Biblioteca de Piera l’exposició Refugiats, per què?. Aquesta vol anar més enllà de mostrar la reacció solidària davant la crisi de refugiats i pretén contribuir a promoure canvis globals i estructurals que facin possible posar fi a les causes que cada dia obliguen milers de persones a fugir de casa seva. L’exposició, realitzada per l’entitat FundiPau amb el suport del Fons Català de Cooperació al desenvolupament, es podrà visitar fins al 14 d’abril. 

Aquesta actuació s’emmarca en el programa d’activitats impulsat des de la Comissió pierenca per a l’acollida de persones refugiades, integrada per l’Ajuntament de Piera, un grup de mentores voluntàries formades pel Programa Català de Refugi i el Consell Comarcal de l’Anoia. L’objectiu d’aquesta comissió és sensibilitzar la població pierenca envers la situació de les persones refugiades i, alhora, promoure la seva acollida a la vila. 

Al llarg del mes d’abril, es realitzaran altres activitats que complementaran aquesta exposició com tallers sobre el fet migratori i el refugi als centres educatius i una xerrada de l’ONG Proactiva Open Arms que se celebrarà el dia 27 d’abril.

Arxius adjunts

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.