L’actualitat

< Tornar al llistat

DONANT CONTINUÏTAT AL PROJECTE EDUCAENTORN

20/03/2018

El passat dijous 15 de març, Piera va participar en una sessió de treball amb referents d’altres municipis pel projecte Educaentorn. L’objectiu de la trobada va ser reflexionar conjuntament sobre les potencialitats de l’eina i quines estratègies es poden seguir per a donar continuïtat al projecte.

La plataforma Educaentorn, impulsada per la Diputació de Barcelona, pretén recollir tota la formació i activitats que ofereixen ajuntament i entitats de la vila d’una manera senzilla i funcional.

Els referents municipals van treballar conjuntament per a millor l’eina i buscar com donar-li major visibilitat, augmentar-ne la participació dels agents i crear propostes de continuïtat.

Es tracta d’una guia viva que es va actualitzant i ampliant a mesura que arriba la informació sobre les diverses activitats ofertades. Des d’aquí es convida a totes les entitats que estiguin interessades a difondre les seves propostes a que les facin arribar a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) per tal que siguin incloses en l’aplicatiu.

La comunitat educativa i la ciutadania poden consultar tota aquesta oferta a través de http://educaentorn.diba.cat/piera

Arxivat a: PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.