L’actualitat

< Tornar al llistat

ES FA PÚBLIC EL CALENDARI DE PREINSCRIPCIONS PER AL PROPER CURS

13/03/2018

El Departament d’Ensenyament ha publicat el calendari de la preinscripció per al curs 2018-2019 per als ensenyaments obligatoris i postobligatoris dels centres del Servei d’Educació de Catalunya.

La resolució per a la preinscripció del curs 2018-2019 està en tràmit de publicació al DOGC. Els terminis de presentació de sol·licituds previstos són els següents:

- Del 4 al 16 d'abril, per als ensenyaments professionals de música i dansa.

- Del 13 al 24 d'abril, per al segon cicle d'educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria.

- Del 30 d'abril a l'11 de maig, per a les llars d'infants.

- Del 8 de maig al 6 de juny, per als ensenyaments esportius (primer període).

- Del 14 al 24 de maig, per al batxillerat, els cicles de grau mitjà de formació professional i d'arts plàstiques i disseny.

- Del 14 al 25 de maig, per als programes de formació i inserció.

- Del 29 de maig al 7 de juny, per als cicles de grau superior de formació professional i d'arts plàstiques i disseny.

- Del 18 al 26 de juny, per als ensenyaments d'educació d'adults.

- Del 2 al 6 de juliol, per al curs de formació específic per a l'accés a cicles de grau mitjà, excepte els que s'imparteixen en centres de formació d'adults que segueixen el seu calendari.

- Del 3 al 6 de setembre, per als cursos extensius i per al primer període de cursos intensius i flexibilitzats de les escoles oficials d'idiomes.

Principals novetats

En els ensenyaments obligatoris es redueix el calendari de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria. Aquest calendari respon als canvis organitzatius següents:

  • El Departament redueix el calendari del procés gairebé un mes, d'acord amb la demanda reiterada de diferents sectors de la comunitat educativa.
  • Aquest endarreriment facilitarà que un major nombre d’alumnes nouvinguts o que es trobin situacions de canvis, per exemple de domicili, puguin participar en el procés de preinscripció de forma ordinària.

 Per a més informació consulteu questudiar.gencat.cat

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.