L’actualitat

< Tornar al llistat

AULES AMB TRACTE A L’HEROIS DEL BRUC

13/03/2018

El passat 2 de març, la Maria  Moreno, coordinadora del projecte Tracta’m bé  a Piera, va explicar als nens i nenes de cicle inicial de l’escola Herois del Bruc que tractar bé les persones grans ens fa ser millors persones; que el respecte, la tolerància, l’empatia, … vers les persones grans són valors molt importants, que la gent gran és un col·lectiu molt divers, que hi ha gent gran molt activa, altres que depenen d’altres persones, altres que treballen…però en tots els casos podem aprendre molt d’ells i també els hi podem ensenyar molt, i que un dia tots nosaltres també serem gent gran.

Aquesta activitat s’emmarca dins del projecte Tracta’m bé del Pla Educatiu d’Entorn de Piera (PEEP) que fomenta el bon tracte i els valors positius cap a les persones grans.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.