L’actualitat

< Tornar al llistat

TALLER SOBRE VIOLÈNCIA A LES TIC

11/12/2017

Els dies 8, 10 i 15 de novembre, els alumnes de tercer d’ESO de l’INS Guinovarda van participar en el taller bullying / ciberbullying, organitzat pels professionals especialitzats de la Creu Roja Joventut.

A partir d’una metodologia afectiva, es va convidar els alumnes a aprendre els factors que els protegeixen del bullying, a detectar els indicis d’un comportament agressiu, a diferenciar el que és violència i el que no ho és i a resoldre conflictes de manera pacífica.  La presentació dels conceptes bullying i ciberbullying es va treballar a partir de jocs de rol i plantejant preguntes als alumnes. També es va parlar de les característiques que defineixen aquests fenòmens, el perfil de les víctimes, els efectes visibles en les víctimes, el bullying col·lectiu, el perfil dels agressors, els possibles factors psicosocials de la conducta agressiva...

Durant tota l’activitat, els alumnes es van mostrar molt participatius i amb totes les propostes interactives proposades van poder resoldre els seus dubtes i saber una mica més sobre la violència a les TIC.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.