L’actualitat

< Tornar al llistat

L’ESCOLA CREIXÀ COMENÇA EL CURS AMB UN NOU PROJECTE EDUCATIU

01/12/2017

El nou equip directiu aposta per fomentar l’actitud crítica i curiosa dels alumnes i implicar-los en el procés d’aprenentatge

Aquest curs 2017-2018, l’Escola Creixà comença una nova etapa. El centre compta amb un nou equip directiu format per la Sònia Estellé a la direcció, l’ Elisabet Faura com a cap d’estudis) i el Dídac Porredon com a secretari. Tots tres havien treballat junts a l’Escola Les Flandes i ara encaren un nou repte amb la voluntat de fer arribar a les famílies el seu nou projecte, basat en la concepció de l’educació com a una experiència de vida.

El nou equip directiu considera que els espais i els temps, en el centre, han de respondre a una proposta de treball globalitzat però que, alhora, han de preveure un tracte individualitzat que s'adeqüi al ritme evolutiu i a les capacitats de cada alumne/a.  La intenció és potenciar sistemes actius que facin participar les i els estudiants en el propi procés d'aprenentatge.

Entre els objectius del nou projecte hi ha també el de fomentar en l'alumnat una actitud curiosa, crítica i investigadora, i el de dedicar una espacial atenció a les emocions. L’Escola Creixà vol oferir un aprenentatge cooperatiu, amb tecnologia integrada i enfocat a l’adquisició de competències que permetin a l’alumnat un desenvolupament adequat per encarar el seu futur. Tant les instal·lacions (amb aula de “racons”, biblioteca escolar, aules d’anglès i de música, laboratori i hort) com el nombre d’alumnes per grup permeten treballar tots aquests aspectes.

Per a més informació sobre el centre, podeu consultar el seu web: http://agora.xtec.cat/ceipcreixa/

Arxivat a: Escola Creixà

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.