L’actualitat

< Tornar al llistat

L’AULA MUNICIPAL DE MÚSICA COMMEMORA SANTA CECÍLIA

17/11/2017

Espectacles pedagògics, tallers i un concert de guitarra seran algunes de les propostes organitzades en homenatge a la patrona dels músics

Un any més, l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases ha organitzat activitats diverses per commemorar la diada de Santa Cecília, patrona dels músics. La primera proposta es durà a terme els dies 20, 23 i 24 de novembre. Els alumnes de primària de les escoles de Piera s’aproparan al Teatre Foment per gaudir d’un espectacle pedagògic anomenat metàl·licaMENT, que girarà al voltant de la música que es pot fer amb objectes de metall. La iniciativa anirà a càrrec dels professors de l’aula Aleix Colom, Daniel Morales i Juanma Pintor.

Els dies 27, 28 i 29 de novembre seran els alumnes de 3r d’ESO els que participaran en un taller de basquetbeat que preparen també docents del centre.

Més enllà de les activitats organitzades de forma conjunta amb els centres educatius de la vila, el dia 24 de novembre, a les 19.30 hores, l’auditori de Ca la Mestra acollirà un concert pedagògic de guitarra clàssica amb el guiatge de l’exalumne de l’Aula Municipal de Música, Miquel del Pozo. Aquesta serà una activitat comentada pel professor de guitarra Juanma Pintor.

Arxius adjunts

Arxivat a: AMM, PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.