L’actualitat

< Tornar al llistat

EDUCAR SENSE CRIDAR. AMB ALBA CASTELLVÍ MIQUEL

31/10/2017

L’autora del conegut best seller Educar sense cridar. Acompanyar els fills d’entre quatre i dotze anys en el camí cap a l’autonomia, serà a la Biblioteca de Piera el dilluns 6 de novembre a les 18h en el marc del programa Eduquem en família. Suport a la funció educativa de les famílies de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona.

Dirigit a pares i mares i persones a càrrec d’infants fins a 12 anys, l’activitat s’estructura en format taller-debat i s’abordaran els problemes que més neguitegen els pares i mares. Què podem fer per evitar haver de dir les coses vint vegades perquè els nostres fills ens facin cas? Què hem de fer quan tenen mandra, quan no assumeixen les seves responsabilitats? Què hem de fer davant les protestes i rebequeries? Es proposaran idees concretes, estratègies i instruments per fer-hi front d’una manera tranquil·la i conscient per educar amb serenitat i coherència quan es produeixen situacions-reptes en la vida quotidiana amb l’objectiu d’educar la responsabilitat dels infants. Es combina l’aportació teòrica amb la participació dels assistents.

El taller és d’accés lliure i gratuït, no cal inscripció prèvia i està organitzat per la Regidoria d’Ensenyament i Formació de l’Ajuntament de Piera.

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.