L’actualitat

< Tornar al llistat

INAUGURACIÓ DEL CURS ESCOLAR 2017-2018

07/09/2017

L’acte va comptar amb la presentació d’alguns projectes que es desenvolupen en els centres educatius i amb la conferència del president del Consell Escolar de Catalunya

El passat dimecres, dia 6 de setembre, el Teatre Foment de Piera va acollir l’acte inaugural del curs escolar 2017-2018, al qual es va convidar a tota la comunitat educativa. El regidor d’ensenyament, Josep Maria Rosell, va ser l’encarregat de donar la benvinguda als assistents i recordar que l’objectiu de la trobada era reconèixer el treball que es fa a la nostra vila per millorar la qualitat de l’ensenyament i per garantir l’èxit escolar dels infants i joves.

Durant l’acte es van presentar diversos projectes i programes que destaquen per la seva innovació i pel seu valor afegit. És el cas del projecte Un Infant Un Instrument que desenvolupen de forma conjunta l’Aula Municipal de Música i l’escola Creixà, el pla Educaentorn, el Servei de mediació ciutadana de l’Anoia i el projecte Millorem el pati de primària de l’escola les Flandes.

També es va aprofitar l’ocasió per fer un petit homenatge a dues persones que han agafat la jubilació després de molts anys de dedicació als centres educatius de la vila: l’Aurora Viladoms, de l’Aula Municipal de Música, i el Miquel Jové, de l’escola Herois del Bruc. Tots dos van rebre una placa commemorativa per part de les autoritats assistents.

No va faltar, durant la trobada, la col·laboració de tres professors de l’Aula de Música Maria Escolà i Cases, que van amenitzar l’acte amb peces tocades amb el piano, el violí i la flauta travessera.

Una altra part important de l’acte va ser la conferència Ara és demà: els reptes de l’educació a Catalunya, a càrrec de Lluís Font, president del Consell Escolar de Catalunya. Font va fer una reflexió sobre el futur de l’educació al nostre país i va voler remarcar el talent existent en els diversos projectes educatius dels centres que cal compartir per poder-los fer extensius i garantir l’èxit educatiu.

La cloenda de l’acte va comptar amb els parlaments de Jordi González, inspector del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, que va encoratjar als assistents a seguir treballant en la mateixa línia, i amb les paraules de l’alcalde, Josep Llopart, que va agrair a tota la comunitat educativa la feina que realitzen diàriament des dels centres educatius i els hi va recordar que tenen tot el suport de l’Ajuntament de Piera.

Arxivat a: PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.