L’actualitat

< Tornar al llistat

EL PROJECTE POPET D'ATENCIÓ A LA DIVERSITAT, A L'APIÀRIA

07/09/2017

Els alumnes amb dificultats d’aprenentatge o problemes de conducta podran formar-se en institucions externes a l’escola

L’Ajuntament de Piera i l’escola Apiària han signat un conveni pel qual el centre aplicarà el projecte POPET d’atenció a la diversitat entre els seus alumnes. Aquest projecte consisteix en donar suport a estudiants de 3r i 4t d’ESO amb dificultats d’aprenentatge, absentisme o problemes de conducta. Se’ls programaran actuacions personalitzades i adaptacions del currículum per facilitar la seva integració escolar, social i laboral.

En concret, els alumnes escollits per participar el programa seguiran activitats formatives en instal·lacions exteriors al centre com a màxim en un 40% de l’horari escolar. D’aquesta manera, es vol que puguin aplicar a la pràctica els seus coneixements per motivar-los i potenciar-los comportaments madurs. El conveni entre l’Ajuntament i l’Apiària suposa l’optimització dels recursos disponibles per donar una millor resposta a les necessitats educatives dels alumnes.

Arxivat a: E.A. Apiària

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.