L’actualitat

< Tornar al llistat

FINALITZA EL POPET 16-17

20/06/2017

Amb la finalització del curs també arriba el tancament dels programes que s’han iniciat aquests mesos. Exemple d’això és el POPET on 20 alumnes, 19 de l’INS Guinovarda i 1 de la SI Salvador Claramunt, hi han participat.

El POPET és un programa de diversificació curricular on l’alumnat fa una estada formativa en una empresa o entitat durant dos matins a la setmana amb l’objectiu d’adquirir habilitats personals per a la vida adulta i professional i conèixer de prop la realitat del món laboral. En l’àmbit curricular, els nois i noies treballen les competències bàsiques.

Aquest programa parteix d’un conveni de col·laboració entre el Departament d’Ensenyament i l’ajuntament de Piera amb el recolzament i demanda dels centres educatius. Cal reconèixer la tasca desinteressada de les empreses i entitats que acullen aquests alumnes. Des d’aquí volem agrair la seva participació a: escola Renaixença; escola Creixà; Escola Les Flandes; Campos Estela; Llar d’Infants el Gall Mullat; Natural Cosmetics; Kla’s; Hípica la Lluna; Residència canina Font Galí; Club Tennis Piera; Molí de Cal Sadurní; La Piscina de Piera; Urbana estilistas; Fer Bric; Biblioteca de Piera i Tot Esport. 

Des d’aquí animem a més empreses i entitats que s’hi adhereixin per tal de garantir la continuïtat del projecte i oferir un ventall més ampli de possibilitats als alumnes. Les empreses i centres interessats en participar-hi poden trucar al 93 776.00.76 (regidoria d’Educació) o bé escriure a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.