L’actualitat

< Tornar al llistat

L’EDUCAENTORN COMENÇA A AGAFAR FORMA

12/06/2017

El passat dilluns 22 de maig va tenir lloc la segona trobada  entre l’ajuntament i les entitats de la vila per a continuar treballant en el projecte Educaentorn.

En aquesta segona reunió es va ampliar el nombre d’entitats convidades així com petites empreses i iniciatives des del sector privat que també estan treballant en l’àmbit educatiu. Es tractava de recollir entre tots l’oferta educativa de cada entitat i identificar quines poden ser les necessitats educatives que no estan cobertes en el nostre municipi.

Es va crear un espai de reflexió i opinió conjunt entorn el municipi i les seves necessitats així com pensar de quina manera se li podria donar resposta.

En les propers dies, les entitats que estiguin interessades podran fer arribar les seves propostes educatives a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) per tal que siguin incloses en l’aplicatiu Educaentorn.

Aquesta plataforma, promoguda per la Diputació de Barcelona, ens permetrà fer visible a la comunitat educativa i a la ciutadania general quina és l’oferta educativa de Piera a partir del curs 2017-18.

Arxius adjunts

Arxivat a: PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.