L’actualitat

< Tornar al llistat

NOVA CONVOCATÒRIA D'AJUTS PER AL TRANSPORT ESCOLAR

09/06/2017

L’Ajuntament posa a disposició de les famílies de l'INS Guinovarda i de l'escola Herois del Bruc, amb fills usuaris del transport escolar, una línia d'ajuts de 36.000 euros

El consistori pierenc ha aprovat les bases d’una nova convocatòria d’ajuts per a les famílies pierenques que durant el curs 2016-2017 han utilitzat el servei de transport escolar que gestiona el Consell Comarcal. L’Ajuntament destina un pressupost màxim de 36.000 € per als estudiants de P3 fins a 4t d’ESO de l’INS Guinovarda i de l’escola Herois del Bruc als quals, segons la normativa d’ús del servei, no els hi correspon la gratuïtat del transport.

Els ajuts pretenen afavorir la igualtat d’oportunitats educatives i avançar en la cohesió social, al mateix temps que es redueixen les desigualtats per qüestions geogràfiques.

La quantitat de l’ajut dependrà de les tarifes aprovades pel Consell Comarcal de l’Anoia. El consistori pierenc subvencionarà el 33,33 % del cost del servei en el cas del primer fill o filla i el 100 % en el cas del segon o més.

Per poder optar a aquestes subvencions l’alumne haurà d’estar empadronat a Piera, no tenir cap altre ajut per aquest mateix concepte, ser usuari del transport escolar i estar al corrent del pagament del servei.

Les famílies interessades tenen temps fins al 26 de juny de 2017 per presentar la sol·licitud. Els impressos oficials es podran trobar al Centre de Serveis La Bòbila i al web www.pieraeduca.cat.

Arxius adjunts

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.