L’actualitat

< Tornar al llistat

CLOENDA DE "TERROR A LA XARXA"

07/06/2017

Durant aquest curs l'institut Guinovarda ha participat en el projecte «Terror a la xarxa» organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics de l'Anoia.

Els alumnes de 2n han participat amb la lectura de Terror a la Xarxa I: el noi que vivia tancat en una habitació durant el segon trimestre.

El projecte compta amb diferents activitats com el kahoot (jocde preguntes online) que havia preparat el CRP i un club de lectura guiat per la bibliotecària de Piera, Montse Fuster, qui va aconseguir que els alumnes parlessin de diferents temes del llibre: claustrofòbia, sectes, depressió, amistat, amor, etc. I també els va recomanar molts i molts llibres segons la temàtica que els agradava més.

Una activitat molt celebrada van ser els booktrailers i booktubers que van fer els alumnes com a treball final de projecte.

La cloenda va ser dimecres 24 de maig amb una xerrada virtual amb els dos autors. Els escriptors estaven físicament a l'institut Molí de la Vila de Capellades i es van connectar online amb els alumnes del Guinovarda. Els alumnes havien preparat preguntes i qüestions sobre l'obra i la fase de creació.

Aquesta darrera activitat va tancar aquest projecte tan engrescador i que ha aconseguit atreure els alumnes amb una participació molt bona.

 

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.