L’actualitat

< Tornar al llistat

DARRERES SORTIDES DEL CURS ALS HEROIS

02/06/2017

Els alumnes de l’escola Herois del Bruc estan realitzant aquests dies les seves darreres sortides del curs.

Els més petits van anat a Can Julià a fer pa i galetes. Una sortida molt entretinguda i profitosa ja que es van poder emportar el que van fer a casa.

Els alumnes de primer van anar de colònies a l’Illot Gran on els van convertir en indis. Allà van ser batejats amb el seu nom indi i després van celebrar la festa de la primavera amb maquillatge, cançons i danses. També van aprendre a construir un tipi i un arc.

Per altra banda, els alumnes de tercer van anar d’excursió al Natupark de Cerdanyola del Vallès. Va tractar-se d’una sortida lúdica on van experimentar moltes experiències i sensacions noves gràcies a les tirolines i ponts.

Els alumnes de cinquè han tancat les sortides del curs amb una sortida a les Deus Aventura de Sant Quintí de Mediona. Els nens i nenes van realitzar les diferents activitats que ofereix el parc: una via ferrata, una tirolina de 120 metres, un salt al buit de més de 15 metres i finalment un petit recorregut per dins de galeries per a realitzar una presa de contacte amb l’espeleologia.

Unes sortides on tots els alumnes van poder gaudir d’allò més amb les activitats i amb els seus companys de curs.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.