L’actualitat

< Tornar al llistat

Cloenda del 50è aniversari de l’EA Apiària

30/05/2017

El passat divendres es va organitzar un sopar a la Nau de Cal Sanahuja al qual no van faltar antics alumnes i professors del centre educatiu

L’EA Apiària va tancar divendres els actes de celebració del seu 50è aniversari. La trobada es va iniciar a l’escola on els assistents van visitar les instal·lacions del centre i van poder veure un recull de fotografies històriques. Posteriorment, els assistents es van desplaçar a la Nau de Cal Sanahuja per compartir un sopar amb antics alumnes i professors. Durant la celebració va haver-hi moments molt emotius com el record del qui fou director durant tres dècades,  Luís Gómez, i l’homenatge que es va fer a Junquera Casanovas, la professora amb més trajectòria del centre. L’acte va incloure també la presa de fotografies per promocions i una festa amb música disco. 

El centre va complir 50 anys el passat 2 d’octubre. Des d’aquesta data ha organitzat tot un seguit d’actes com l’enlairament de globus commemoratius, conferències sobre temes d’interès educatiu a càrrec de professionals com Màrius Serra o Carme Thió, un recital de poesia clàssica amb Emiliano Valdeolivas i altres que han coincidit amb celebracions especials com el Carnaval, Sant Jordi, la caminada a Montserrat o una edició especial del cros de l’Apiària. 

Així mateix, l’EA Apiària, amb el suport de l’Ajuntament de Piera, ha editat un llibre sobre el 50è aniversari amb informació i fotografies sobre la història del centre des dels seus inicis fins a l’actualitat.

Arxivat a: E.A. Apiària

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.