L’actualitat

< Tornar al llistat

OBERTA LA MATRICULACIÓ A L'AULA DE MÚSICA

03/05/2017

El centre ofereix sessions gratuïtes per tal que les persones interessades puguin provar qualsevol de les activitats abans de formalitzar la inscripció

L’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases obre el termini per a formalitzar la matricula per al curs 2017-2018. El centre posarà a disposició de la ciutadania, un any més, una àmplia oferta formativa entre la que no faltarà l’ensenyament reglat, per a infants a partir dels 6 anys, i altres programes musicals amb característiques pròpies com la música per a embarassades, música en família, classes col·lectives de cant modern, musicoteràpia per a alumnes amb necessitats educatives especials i música per a la gent gran, entre d’altres.

L’Aula també ofereix la possibilitat de formar part de conjunts instrumentals i vocals i d’aprendre a tocar diversos instruments de manera reglada o lliure com l’acordió, la bateria, el clarinet, el saxo, la flauta travessera, la guitarra, el piano, el trombó i el violí.      

Les persones interessades en qualsevol de les propostes formatives, poden participar en les sessions gratuïtes programades pel centre que permeten provar-les abans de fer la matrícula. El termini per a formalitzar la inscripció romandrà obert del 2 al 31 de maig de 17 a 19 hores. Per a més informació cal adreçar-se de forma presencial a l’edifici Ca la Mestra (carrer de la Plaça, 6) o es pot trucar al telèfon 93 776 21 37 o enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: AMM

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.