L’actualitat

< Tornar al llistat

Piera acollirà la IX trobada de saxos Limnos

27/03/2017

Una vuitantena d’alumnes d’escoles de música d’arreu de Catalunya participaran en l’esdeveniment que dedica l’edició d’aquest any a la música rock

El proper dissabte dia 1 d’abril, el Teatre Foment de Piera acollirà la IX trobada de saxos organitzada pel quartet Limnos. Es tracta d’un esdeveniment que es va iniciar ara fa 9 anys a l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat del Vallès i que aquest any se celebrarà a Piera.

Actualment hi ha inscrits un total de 80 alumnes provinents d’escoles de música d’arreu de Catalunya: Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i Conservatori de Sant Cugat, Escola Municipal de Música Blai Net de Sant Boi de Llobregat, Conservatori Professional del Liceu,  Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar, Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases de Piera, Centre d’Estudis Musicals Cal Maristany d’Hostalets de Pierola, Escola de Música de Capellades, Escola de Música del Palau, Escola de Música La Vall del Tenes i Aula de Música Municipal Baptista Nogués de Montroig del Camp i Miami Platja.

La trobada d’aquest any estarà dedicada a la música rock. La celebració començarà a les 11 h amb els assajos i tallers per als alumnes de saxo que es faran a les instal·lacions de l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases. Aquest any la trobada comptarà amb la col·laboració del saxofonista Pere Miró.

 A les 17 h tindrà lloc el concert en el qual els 80 alumnes de saxo oferiran als assistents diverses peces musicals, segons el seu nivell, i un tema final en el que hi participaran tots, i que comptarà amb un arranjament especial per a la trobada realitzat per l’Àlex Cassanyes.

Arxivat a: AMM

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.