L’actualitat

< Tornar al llistat

DEBAT SOBRE EL FUTUR DE L’EDUCACIÓ A CATALUNYA

27/03/2017

El Consell Escolar de Catalunya (CEC) ha obert un debat participatiu sobre el futur de l’educació a Catalunya. El debat anomenat Ara és demà vol donar resposta als principals reptes de futur del sistema educatiu de Catalunya i avançar en qualitat i equitat per afavorir l’èxit educatiu de tot l’alumnat. El Consell Escolar de Catalunya (CEC) ha iniciat aquest debat amb la publicació de les cinc ponències elaborades per experts en educació i convida a participar-hi més de 130.000 persones i entitats externes en sessions de debat presencials. El CEC també ha posat en marxa l’etiqueta #CECaraésdemà a Twitter i un butlletí institucional per dinamitzar i difondre el debat.

Fins al 15 d'abril es poden fer arribar aportacions personals i institucionals a través de la plataforma de participació en línia Participa gencat i l’adreça de correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

El Consell Escolar enllestirà un informe definitiu que té previst presentar al seu ple el mes de juny del 2017 i posteriorment a la a la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz.

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.