L’actualitat

< Tornar al llistat

ACTE D’INAUGURACIÓ DEL CURS 2016-17

07/09/2016

El passat 8 de setembre va tenir lloc al teatre Foment de Piera l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2016-17.

El regidor d’Educació, Josep Maria Rosell, es va dirigir als assistents amb un parlament de benvinguda i explicant els motius de la jornada. L’objectiu d’aquesta era tenir un punt de trobada amb la comunitat educativa i reconèixer la feina que diàriament es fa en els centres escolars per l’educació dels infants i joves del nostre municipi. El regidor va agrair la tasca que fan els centres educatius per formar persones amb valors, criteris, coneixements, competències i sobretot en contribuir a la seva felicitat.

L’acte també va comptar amb la presència de la consellera d’educació del Consell Comarcal de l’Anoia, Vanesa Fernandez-Arroyo; de Jordi Gonzàlez, inspector del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, que va nomenar les novetats que hi haurà en el sistema d’avaluació; i del diputat delegat d’educació de la Diputació de Barcelona, Rafael Homet, que va destacar la importància de l’educació per tal de garantir la igualtat d’oportunitats i la coresponsabilitat que ha d’existir des de tots els vessants de la societat.

Tot seguit, la directora de l’E.A. Apiària, Monserrat Ramon, va exposar als assistents una breu història dels 50 anys del centre i va convidar-los als actes que s’organitzaran per a commemorar aquest aniversari. També es va retre un petit homenatge a  la professora Junquera Casanovas per la seva trajectòria i dedicació al centre en tots aquests anys.

L’acte va continuar amb la ponència de Jordi Collet,  professor de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, que sota el títol  Ja només podem educar en xarxa: escola, famílies i comunitat va exposar la necessitat de treballar conjuntament des de tots els àmbits de la societat ja que tots ells intervenen en l’educació dels infants i joves.

La inauguració del curs va acabar amb la intervenció de l’alcalde, Jordi Madrid, que va expressar la seva il·lusió per tancar aquest reconeixement a la comunitat educativa i va voler fer èmfasi que aquesta compta amb el suport i recolzament de l’ajuntament. 

Arxivat a: PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.